Jen kamarádka – proč to přijmout? 2

Jen kamarádka – proč to přijmout? 2

Ač ženy neustále naříkají, že jim muži nerozumí, že touží dostat je jen do postele a poté s nimi už dál nekomunikují, není to tak úplně pravidlem. Ve světě mužů je docela dost těch, kteří mají o ženu opravdový zájem, jejich city jsou upřímné a jsou to právě ženy, které je umí šikovně zranit a jejich už tak narušené sebevědomí rozcupovat na nejmenší kousíčky. Muži poté přemýšlejí, co udělali tak špatného, proč se k nim daná žena chovala tak, jak se chovala. Mnoho z nich na ženy obecně zanevře a stanou se právě těmi, o kterých se ženy nevyjadřují zrovna lichotivě.

Pozice kamaráda

„Promiň, budeme jen kamarádi. Jsi fajn, ale jen kamarád. Ty mi tak rozumíš, jsi skvělý kamarád“ pomalu, abyste to slovo začali nesnášet! Zejména, když jej vaše vyvolená používá zrovna v tomto kontextu. Po několika schůzkách, kdy to vypadalo nadějně a vy už se vidíte po jejím boku, přijde ona sprška v podobě kamaráda. Není to nic, co muži chtějí slyšet, ale ani ženy toto nechtějí slyšet v opačném případě.

Pevnost v kramflících

Jinak se muži baví spolu, nejdou pro sprostější slovo daleko, neberou si servítky, často dělají gesta nebo jednoduše věci, které ženy považují za nevhodné, špatné nebo dokonce nevkusné. Máte-li po ruce minimálně jednu kamarádku, pak zjistíte, jaké to je komunikovat s nimi, pohybovat se vedle nich a vůbec vědět, jak s nimi nakládat. Kamarádky vás naučí být jistější v komunikaci s něžnějším pohlavím.

Odmítnutí berete s nadhledem

Odmítnutí je těžké a pro mužské ego dvojnásob! Nedělejte ze sebe někoho nad věcí nebo macha, který nemá na ženské čas a ani chuť! Být zlý a arogantní na ženu, která vás odmítla? To hovoří spíš o vás a vašem životě a potvrzuje to fakt, že se ona dáma rozhodla správně.